Omluvte prosím současné drobné nedostatky webu. Pracujeme na něm a vychytáváme mouchy.

Akce / Events

piva lista2

 

UDĚLEJTE PÁRTY a tak

mceclip0-14

Kromě skvělého piva najdete v našem obchodu v Karmelitské ulici výborné prostory pro veřejné i soukromé akce. Pravidelně děláme degustace, zveme zajímavé hosty z pivovarského světa nebo hostíme nejrůznější akce jako firemní večírky, rozlučky se svobodou, zapíjení ratolestí a další radostné příležitosti.

Umíme teplý i studený raut, doprovodný program jako degustace piv - řízená, slepá nebo jen drobná ochutnávka zajímavých kousků, které zpestří , ale nerozbourají Váš večer s přáteli či kolegy.

Jsme flexibilní a je to vždy o domluvě.

Pokud byste u nás rádi uspořádali nějakou Vaši akci, využijte kontaktní formulář níže na této stránce.

lahvace


 

THROW A PARTY

mceclip0-14

In addition to great beer, you will find excellent spaces for public and private events in our store in Karmelitská Street. We regularly hold tastings, invite interesting guests from the brewing world, or host various events such as company parties, hen parties, wedding receptions and other joyful occasions.

We provide both a warm and a cold banquet, an accompanying program such as a beer tasting - guided, blind or just a small tasting of interesting pieces that will add variety, but not interrupt your evening with friends or colleagues.

We are flexible and it is always by agreement.

If you would like to organize an event with us, please use the contact form below on this page.



Máte nějaké otázky? Zodpovíme je. Prosíme o pečlivé vyplnění kontaktních údajů.

Nevyplňujte toto pole:

Zpět do obchodu