Hřebíček celý 20g
Hřebíček chutná charakteristicky intenzivně a štiplavě, ale má také sladkou chuť a vůni. Hřebíček se přidává celý a protože může brzy přemoci chuť vaření, doporučuje se na konci vaření přidat velmi malou dávku (1 hřebíček na 20 litrů).
Kategorie: | Suroviny pro vaření piva |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Hřebíček chutná charakteristicky intenzivně a štiplavě, ale má také sladkou chuť a vůni. Hřebíček se přidává celý a protože může brzy přemoci chuť vaření, doporučuje se na konci vaření přidat velmi malou dávku (1 hřebíček na 20 litrů).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.