BEST Wheat Malt (pšeničný) zdůrazňuje pěnivou svěžest a typickou vysoce fermentovanou chuť pšeničného piva. Vyrábí se výhradně z vysoce kvalitní pivovarské odrůdy pšenice. Vzhledem k tomu, že má vyšší obsah bílkovin než běžný slad plzeňského typu, je BEST Wheat Malt (pšeničný) vhodný nejen k produkci typických pšeničných piv, ale také zlepšuje chuťový profil a kvalitu pěny všech špičkových typů piv. Proces sladování byl přizpůsoben surovinám, aby byla zaručena vynikající zpracovatelnost.
Sypání: až do 60%
Extrakt v sušině: 82%
Barva EBC: 3.5 - 6
Skladování: v suchu a temnu
Trvanlivost: až 1 rok , po našrotování maximálně 1 týden
Země původu: Německo
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.