BEST Munich (mnichovský) příjemně zintenzivňuje chuť a sladovitost jantarových až tmavých piv. Dokonce i malé množství v sypání dodává chuti piva typický sladový nádech. BEST Munich (mnichovský) slad je proto ideální pro zvýraznění chuti vysoce fermentovaných piv. Vzhledem k obecně vyšším hladinám bílkovin v tomto sladu, čím větší je jeho koncentrace v sypání, tím lepší je pěna výsledného piva.
Sypání: až do 100%
Extrakt v sušině: 80,5%
Barva EBC: 11-20
Skladování: v suchu a temnu
Trvanlivost: až 1 rok , po našrotování maximálně 1 týden
Země původu: Německo
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.