Díky těmto dubovým třískám bude pivo či víno chutnat stejně, jako kdyby zrálo v dubovém sudu bez nutnosti velkých investic do sudu samotného. Styčná plocha zrání s dřevem je dokonce ještě větší než u sudu. Zrání je tedy rychlejší a chuť a vůně intenzivnější. Světlá dubová štěpka dává pivu chuť pražených ořechů a kouře.
Přidejte k pivu v mušelínovém sáčku při druhotné fermentaci.
Dávkování: 5- 30 g/10 l
Doporučená doba kontaktu: Několik dní až 3 měsíce
Skladování: v suchu, temnu, bez přístupu cizích pachů. Chraňte před ohněm
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.