Omluvte prosím současné drobné nedostatky webu. Pracujeme na něm a vychytáváme mouchy.

Lallemand Aromazyme 100 g

Chcete z chmele dostat ještě více chutí a vůní? Lallemand ABV Aromazyme je potravinářský enzym β-glukosidáza, který způsobuje biotransformaci aromatických chmelových olejů a tím dostává z chmele maximum. 

Skladem
Kód: 2307
Značka: Lallemand
826 Kč 683 Kč bez DPH 826 Kč / 1 ks
Kategorie: Kvasnice pro vaření piva
Hmotnost: 0.2 kg

Některé složky chmelových olejů jsou bez aroma. Enzym β-glukosidáza je dokáže naštěpit a přeměnit na fermentovatelný cukr a aromatický terpen Lynalool. Dostanete tedy z chmele větší aroma potenciál než by byl za normálních podmínek schopen dát.

 

Výhody

Zvyšuje rozmanitost chmelových chutí a vůní změnou poměru specifických terperových sloučenin

Zlepšuje komplexnost a pitelnost piva a snižuje nepříjemnou hořkost

Podporuje fermentovatelnost mladiny

Zvyšuje komplexnost pivního aroma, pokud se vhodně zkombinuje s určitými kvasnicemi

Pomáhá při experimentování s různými druhy chmele

 

Použití:

Doporučené dávkování je 5 g/hl

Optimální PH je 3,5 - 6,5

Optimální teplota 15 - 65°C

Rozmíchejte enzym v optimálním množství vody nebo mladiny (1g/10 ml) aby bylo zajištěno rovnoměrné rozpuštění a nalejte do fermentoru. 

 

Skladování: při stálé teplotě 0-25°C

 

Vždy používejte pouze 100% čisté nádoby a nástroje, aby nedošlo ke kontaminaci díla.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu