Omluvte prosím současné drobné nedostatky webu. Pracujeme na něm a vychytáváme mouchy.

Kvasnice Lallemand LalBrew® Premium Verdant IPA 11 g

Kvasnice Lallemand LalBrew® Premium Verdant IPA jsou svrchní kvasinky obzvlášť vhodná pro velmi chmelená piva jako je NEIPA, APA a další

Položka byla vyprodána…
Momentálně nedostupné
Kód: 546
Značka: Lallemand
129 Kč 115 Kč bez DPH 1 173 Kč / 100 g
Kategorie: Kvasnice pro vaření piva
Hmotnost: 0.012 kg
Kvašení: Svrchní
Položka byla vyprodána…

Pivovarské kvasnice LalBrew® Premium Vardant IPA je kmen kvasnic pro svrchní kvašení vyšlechtěný ve spolupráci s Verdant Brewing Co. (UK) pro svou vlastnost produkovat výrazně chmelová ale i sladová piva. Nechávají výraznější tělo než klasícké americké IPA kvasnice. Tóny meruněk, tropického ovoce a citrusů skvěle doplňují podobné chutě aromatických chmelů

 

Pivní styly: NEIPA, APA, American IPA, English IPA, English Bitter, sladké stouty, kyselá piva

 

Teplota pro kvašení: 18 - 23 °C

 

Sedimentace: střední

 

Dávkování: 0,5 - 1 g/l mladiny (1 balení na 15-25 l mladiny)

 

Skladování: V suchu. V teplotě pod 4°C při skladování delším než 6 měsíců

 

Návod k použití: Kvasnice lze rozprášit přímo do mladiny vychlazené na zákvasnou teplotu.

Doporučuje však kvasnice rehydratovat a připravit před nalitím do mladiny: Kvasnice nasypeme na hladinu převařené vychladlé vody v misce. Po několika minutách hladinu pokryje jednolitá vrstva a část rehydratovaných kvasnic začne klesat ke dnu misky. Přilijeme do misky trochu mladiny. Díky tomu kvasnice navyknou mladině. Toto několikrát opakujeme zhruba co minutu. V mezičase doporučujeme mladinu provzdušňovat. Po cca 5 minutách nalijeme směs kvasnic, vody a mladiny do kvasné nádoby s mladinou opatřené kvasnou zátkou. 

Vždy používejte pouze 100% čisté nádoby a nástroje, aby nedošlo ke kontaminaci díla.

 

Země původu: Rakousko

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu