Omluvte prosím současné drobné nedostatky webu. Pracujeme na něm a vychytáváme mouchy.

Kvasnice Lallemand LalBrew® Premium London ESB 11 g

Kvasnice Lallemand LalBrew® Premium London ESB jsou anglické svrchní kvasinky pro britské Pale Ale, Bitter, Mild. jsou vhodné také pro cider.

Skladem
Kód: 549
Značka: Lallemand
121 Kč 105 Kč bez DPH 1 100 Kč / 100 g
Kategorie: Kvasnice pro vaření piva
Hmotnost: 0.012 kg
Kvašení: Svrchní

Pivovarské kvasnice LalBrew® Premium London ESB je kmen anglických kvasnic pro svrchní kvašení pro široké spektrum tradičních i moderních britských piv. Jsou vhodné zejména pro ejly s vyvážených aromatickým profilem a středním obsahem alkoholu. Nechávají za sebou lehký zbytkový cukr tak tipický pro britská sladově zaměřená piva. Tyto kvasnice lze použít i pro kvašení ciderů.

 

Pivní styly: všechny tradiční anglické styly piva - zejména Extra Special Bitter, Pale Ale, Bitter, Mild

 

Teplota pro kvašení: 18 - 22 °C

 

Sedimentace: střední

 

Dávkování: 0,5 - 1 g/l mladiny (1 balení na 15-25 l mladiny)

 

Skladování: V suchu. V teplotě pod 4°C při skladování delším než 6 měsíců

 

Návod k použití: Kvasnice lze rozprášit přímo do mladiny vychlazené na zákvasnou teplotu.

Doporučuje však kvasnice rehydratovat a připravit před nalitím do mladiny: Kvasnice nasypeme na hladinu převařené vychladlé vody v misce. Po několika minutách hladinu pokryje jednolitá vrstva a část rehydratovaných kvasnic začne klesat ke dnu misky. Přilijeme do misky trochu mladiny. Díky tomu kvasnice navyknou mladině. Toto několikrát opakujeme zhruba co minutu. V mezičase doporučujeme mladinu provzdušňovat. Po cca 5 minutách nalijeme směs kvasnic, vody a mladiny do kvasné nádoby s mladinou opatřené kvasnou zátkou. 

Vždy používejte pouze 100% čisté nádoby a nástroje, aby nedošlo ke kontaminaci díla.

 

Země původu: Rakousko

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu