Omluvte prosím současné drobné nedostatky webu. Pracujeme na něm a vychytáváme mouchy.

Kvasnice Lallemand LalBrew® Premium BRY 97 11 g

Kvasnice Lallemand LalBrew® Premium BRY 97 American West Coast Beer jsou americké svrchní kvasinky s neutrálním profilem a rychlým prokvášením pro spoustu pivních stylů.

Skladem
Kód: 548
Značka: Lallemand
119 Kč 103 Kč bez DPH 1 082 Kč / 100 g
Kategorie: Kvasnice pro vaření piva
Hmotnost: 0.012 kg
Kvašení: Svrchní

Pivovarské kvasnice LalBrew® Premium BRY 97 American West Coast Ale je kmen amerických kvasnic pro svrchní kvašení pro velmi široké spektrum piv. Kvasnice mají velmi neutrální profil. Obsahují však enzym β-glukosidáza, díky kterému výrazně posílí aroma chmele. Kvasí velmi divoce a prokováší během cca 4 dní.

 

Pivní styly: Cream Ale, americké pšeničné pivo, Scotch Ale, APA, American Amber, American Brown, Americká IPA, americký Stout, Russian Imperial Stout, Iperial IPA, žitná piva, Old Ale nebo American Barleywine

 

Teplota pro kvašení: 17 - 22 °C

 

Sedimentace: rychlá

 

Dávkování: 0,5 - 1 g/l mladiny (1 balení na 15-25 l mladiny)

 

Skladování: V suchu. V teplotě pod 4°C při skladování delším než 6 měsíců

 

Návod k použití: Kvasnice lze rozprášit přímo do mladiny vychlazené na zákvasnou teplotu.

Doporučuje však kvasnice rehydratovat a připravit před nalitím do mladiny: Kvasnice nasypeme na hladinu převařené vychladlé vody v misce. Po několika minutách hladinu pokryje jednolitá vrstva a část rehydratovaných kvasnic začne klesat ke dnu misky. Přilijeme do misky trochu mladiny. Díky tomu kvasnice navyknou mladině. Toto několikrát opakujeme zhruba co minutu. V mezičase doporučujeme mladinu provzdušňovat. Po cca 5 minutách nalijeme směs kvasnic, vody a mladiny do kvasné nádoby s mladinou opatřené kvasnou zátkou. 

Vždy používejte pouze 100% čisté nádoby a nástroje, aby nedošlo ke kontaminaci díla.

 

Země původu: Rakousko

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu