Omluvte prosím současné drobné nedostatky webu. Pracujeme na něm a vychytáváme mouchy.

Kvasnice Lallemand LalBrew® Premium Abbaye 11 g

Kvasnice Lallemand LalBrew® Premium Abbaye jsou svrchní kvasinky belgického typu vhodné pro všechny piva typu Abbey, belgický Ale a mnoho dalších. Tento kmen kvasnic má dobrou snášenlivost alkoholu.

Skladem
Kód: 435
Značka: Lallemand
125 Kč 112 Kč bez DPH 1 136 Kč / 100 g
Kategorie: Kvasnice pro vaření piva
Hmotnost: 0.012 kg
Kvašení: Svrchní

Belgické pivovarské kvasnice LalBrew® Premium Abbaye je kmen kvasnic pro svrchní kvašení belgických piv širokého rozsahu objemu alkoholu. Tolerance těchto kvasnic je až 14% ABV. Snadno s nimi uvaříte například belgický Quad. Při kvašení za vyšších teplot vyniknou aroma a chutě tropického ovoce, koření a banánu. Za nižších teplot lze očekávat vůni rozinek, fíků či datlí.  

 

Pivní styly: belgický Blond, Trappist, Single, Belgian Dubble, Tripel, Quad, belgicá silná tmavá piva

 

Teplota pro kvašení: 17 - 25 °C

 

Sedimentace: rychlá

 

Dávkování: 0,5 - 1 g/l mladiny (1 balení na 15-25 l mladiny)

 

Skladování: V suchu. V teplotě pod 4°C při skladování delším než 6 měsíců

 

Návod k použití: Kvasnice lze rozprášit přímo do mladiny vychlazené na zákvasnou teplotu.

Doporučuje však kvasnice rehydratovat a připravit před nalitím do mladiny: Kvasnice nasypeme na hladinu převařené vychladlé vody v misce. Po několika minutách hladinu pokryje jednolitá vrstva a část rehydratovaných kvasnic začne klesat ke dnu misky. Přilijeme do misky trochu mladiny. Díky tomu kvasnice navyknou mladině. Toto několikrát opakujeme zhruba co minutu. V mezičase doporučujeme mladinu provzdušňovat. Po cca 5 minutách nalijeme směs kvasnic, vody a mladiny do kvasné nádoby s mladinou opatřené kvasnou zátkou. 

Vždy používejte pouze 100% čisté nádoby a nástroje, aby nedošlo ke kontaminaci díla.

 

Země původu: Rakousko

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu